Tilbud

Scrouples – Vedhæng i 14 kt guld m. 0,06 H-W/SI incl kæde

Giv dit look et løft med denne eksklusive halskæde fra Scrouples. Kæden er fremstillet af 14 karat guld og er raffineret i kombination med et finjusteret vedhæng, der er smykket med 0,06ct H-W/SI diamanter. Dette smukke smykke er en skøn kombination af design og kvalitet til en overkommelig pris, som kun Scrouples-firmaet, der blev etableret af Esther og Anders Møller, kan levere.

Scrouples - Vedhæng i 14 kt guld m. 0,06 H-W/SI incl kæde
5
Scrouples Vedhæng i 14 Karat Guld med Diamanter 0,06 Carat W/SI
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Scrouples
EAN: 5704012414354
Varenummer (SKU): 6942300001303382 Kategori:

Scrouples – Vedhæng i 14 kt guld m. 0,06 H-W/SI incl kæde

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Scrouples – Vedhæng i 14 kt guld m. 0,06 H-W/SI incl kæde bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Scrouples – Vedhæng i 14 kt guld m. 0,06 H-W/SI incl kæde er fra producenten , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Scrouples – Vedhæng i 14 kt guld m. 0,06 H-W/SI incl kæde får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Scrouples – Vedhæng i 14 kt guld m. 0,06 H-W/SI incl kæde online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Scrouples – Vedhæng i 14 kt guld m. 0,06 H-W/SI incl kæde uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Scrouples – Vedhæng i 14 kt guld m. 0,06 H-W/SI incl kæde. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5704012414354