Seiko chronograph herreur i titan med lænke, sort urskive

Seiko Chronograph herreur i titanium med lænke og en fantastisk sort urkive. Uret er udstyret med et solidt mineralglas og er vandbeskyttet til 10 atm (100 meter). En perfekt kombination af stil og funktionalitet, som giver et flot og stilfuldt udseende til enhver situation. En tidløs klassiker som vil se godt ud og være pålidelig, uanset hvilke omstændigheder du befinder dig i. Seiko Chronograph Herreur i titanium med lænke, sort urskive er det perfekte valg for dig som søger et stilfuldt og pålideligt ur.

DKK kr. 2.393,00
kr. 2.995,00
Seiko Chronograph Titanium SSB389P1 - Man - 42 mm - Analog - Kvarts - Hardlex Crystal Mineralglas
4.5
DKK kr. 2.995,00
Seiko chronograph herreur i titan med lænke, sort urskive
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SeikoEAN: 4954628239020 Varenummer (SKU): 1030500668733170 Kategori:

Seiko chronograph herreur i titan med lænke, sort urskive

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Seiko chronograph herreur i titan med lænke, sort urskive bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Seiko chronograph herreur i titan med lænke, sort urskive er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Seiko chronograph herreur i titan med lænke, sort urskive får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Seiko chronograph herreur i titan med lænke, sort urskive online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Seiko chronograph herreur i titan med lænke, sort urskive uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Seiko chronograph herreur i titan med lænke, sort urskive. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Seiko

EAN

4954628239020