Tilbud

Seiko Dame Solar Bicolour med lænke

Præsentér din stil med et klassisk og stilfuldt Seiko Dame Solar Bicolour med lænke. Uret er udført i smukke tofarvede stål og har et kvartsurværk, der kun behøver én solopladning. Det er yderst robust med et mineralglas og er vandtæt helt ned til 30 meter (3 atm). Med denne smukke klokkes kombination af enkelhed og luksuriøse detaljer, vil du føle dig professionel hver gang du bærer den.

DKK kr. 947,50
kr. 1.895,00
Seiko Dame Solar Bicolour med lænke
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SeikoEAN: 4954628152992 Varenummer (SKU): 1030501648517754 Kategori:

Seiko Dame Solar Bicolour med lænke

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Seiko Dame Solar Bicolour med lænke bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Seiko Dame Solar Bicolour med lænke er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Seiko Dame Solar Bicolour med lænke får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Seiko Dame Solar Bicolour med lænke online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Seiko Dame Solar Bicolour med lænke uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Seiko Dame Solar Bicolour med lænke. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Seiko

EAN

4954628152992