Tilbud

SEIKO Dameur i guldfarvet med lænke Ø30

Seiko Dameur i guldfarvet med lænke Ø30 er et flot og klassisk ur af høj kvalitet. Urkassen og lænken er belagt med en guldfarvet PVD-overflade, der giver et elegant look. Urets klassiske design sikrer, at det passer til enhver kvinde. På det lyse urværk er 12, 3, 6 og 9 markeret med tal, mens der er et professionelt finish, der understreger det tidløse og klassiske design. Dette Seiko dameur er et must-have til enhver kvindes garderobe.

DKK kr. 1.097,50
kr. 2.195,00
SEIKO Dameur i guldfarvet med lænke Ø30
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SeikoEAN: 4954628215857 Varenummer (SKU): 1030500317731046 Kategori:

SEIKO Dameur i guldfarvet med lænke Ø30

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med SEIKO Dameur i guldfarvet med lænke Ø30 bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

SEIKO Dameur i guldfarvet med lænke Ø30 er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller SEIKO Dameur i guldfarvet med lænke Ø30 får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber SEIKO Dameur i guldfarvet med lænke Ø30 online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får SEIKO Dameur i guldfarvet med lænke Ø30 uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx SEIKO Dameur i guldfarvet med lænke Ø30. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Seiko

EAN

4954628215857