Seiko dameur i stål med dato og lænke

Et klassisk Seiko dameur i stål, der har et professionelt look. 30 mm kassen er holdt i stål med sort urkasse, kontrasterende streger som timemarkeringer og et datofelt ved 3. Quartzuret er vandtæt til 3ATM og har et klart mineralglas. Uret er udstyret med en let aflæselig lænke i stål, der gør det let at bære og justere. Et must-have for enhver modebevidst kvinde.

DKK kr. 1.395,00
Seiko dameur i stål med dato og lænke
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SeikoEAN: 4954628238818 Varenummer (SKU): 1030501731250173 Kategori:

Seiko dameur i stål med dato og lænke

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Seiko dameur i stål med dato og lænke bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Seiko dameur i stål med dato og lænke er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Seiko dameur i stål med dato og lænke får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Seiko dameur i stål med dato og lænke online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Seiko dameur i stål med dato og lænke uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Seiko dameur i stål med dato og lænke. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Seiko

EAN

4954628238818