SEIKO dameur med diamanter og glimmer urskive Ø29

Et utrolig smukt og professionelt bicolour dameur fra Seiko med glimmer urskive på Ø 29 mm. Uret er smykket med 12 diamanter som timemarkeringer og er lavet i robust rustfrit stål med guldfarvet PVD overfladebelægning. Uret er vandsikkert op til 5 ATM og beskyttet af ridsefast safirglas, så du kan nyde dette elegante design i mange år fremover.

DKK kr. 4.095,00
SEIKO dameur med diamanter og glimmer urskive Ø29
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SeikoEAN: 4954628249852 Varenummer (SKU): 1030500318768863 Kategori:

SEIKO dameur med diamanter og glimmer urskive Ø29

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med SEIKO dameur med diamanter og glimmer urskive Ø29 bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

SEIKO dameur med diamanter og glimmer urskive Ø29 er fra mærket mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller SEIKO dameur med diamanter og glimmer urskive Ø29 får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber SEIKO dameur med diamanter og glimmer urskive Ø29 online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager SEIKO dameur med diamanter og glimmer urskive Ø29 uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx SEIKO dameur med diamanter og glimmer urskive Ø29. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

4954628249852