Tilbud

Seiko dameur Ø 28 rosa bicolour med Swarovski krystaller

Smuk, feminin og funklende Seiko dameur i lækker kvalitet. Uret er udført i bicolour stål/rosa med lænke, mineralglas, hvid skive og er vandtæt til 3 atm (30 meter). Uret har et klassisk og elegant design, der er suppleret med Swarovski krystaller på kransen.

DKK kr. 1.397,50
kr. 2.795,00
Seiko dameur Ø 28 rosa bicolour med Swarovski krystaller
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SeikoEAN: 4954628205339 Varenummer (SKU): 1030500317625413 Kategori:

Seiko dameur Ø 28 rosa bicolour med Swarovski krystaller

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Seiko dameur Ø 28 rosa bicolour med Swarovski krystaller bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Seiko dameur Ø 28 rosa bicolour med Swarovski krystaller er fra producenten mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Seiko dameur Ø 28 rosa bicolour med Swarovski krystaller får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Seiko dameur Ø 28 rosa bicolour med Swarovski krystaller online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Seiko dameur Ø 28 rosa bicolour med Swarovski krystaller uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Seiko dameur Ø 28 rosa bicolour med Swarovski krystaller. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Seiko

EAN

4954628205339