Seiko dameur Ø 28 stål med romertal

Smukke og funktionelle Seiko dameure er perfekte til kvinder, der ønsker et tidsvarende og elegant look. Uret er lavet af stål med romerske tal og med en lænke, mineral glas og vandtæt til 5 atm (50 meter). Designet er klassisk og elegant med en diameter på kun 28 mm. Uret sidder perfekt på et lille håndled. Seiko dameuret er et udsøgt design, der er lavet til at holde i lang tid.

DKK kr. 2.195,00
Seiko dameur Ø 28 stål med romertal
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SeikoEAN: 4954628233271 Varenummer (SKU): 1030501733693889 Kategori:

Seiko dameur Ø 28 stål med romertal

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Seiko dameur Ø 28 stål med romertal bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Seiko dameur Ø 28 stål med romertal er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Seiko dameur Ø 28 stål med romertal får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Seiko dameur Ø 28 stål med romertal online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Seiko dameur Ø 28 stål med romertal uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Seiko dameur Ø 28 stål med romertal. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Seiko

EAN

4954628233271