Tilbud

Seiko dameur tofarvet lænke stål/rosa, Ø 28 mm

Holder du af et lille og smukt udseende? Så er Seiko dameur med den tofarvede lænke i stål og rosa lige noget for dig. Uret har smuk sølvhvid urskive på Ø 28 mm, mineralglas og er vandbeskyttet til 5 atm. (50 meter). Uret er perfekt til et lille håndled, og den tofarvede lænke i stål og rosa, får det til at skille sig ud fra mængden. Med Seiko dameuret får du et lækkert udseende og en holdbar kvalitet samtidig.

DKK kr. 997,50
kr. 1.995,00
Seiko dameur tofarvet lænke stål/rosa, Ø 28 mm
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SeikoEAN: 4954628167866 Varenummer (SKU): 1030500784352393 Kategori:

Seiko dameur tofarvet lænke stål/rosa, Ø 28 mm

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Seiko dameur tofarvet lænke stål/rosa, Ø 28 mm bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Seiko dameur tofarvet lænke stål/rosa, Ø 28 mm er fra producenten mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Seiko dameur tofarvet lænke stål/rosa, Ø 28 mm får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Seiko dameur tofarvet lænke stål/rosa, Ø 28 mm online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Seiko dameur tofarvet lænke stål/rosa, Ø 28 mm uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Seiko dameur tofarvet lænke stål/rosa, Ø 28 mm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

4954628167866