SEIKO herreur hvid urskive i stål med lænke, dato + ugedag

Seiko herreur i smukt stål med lænke, sølvhvid urskive og ridsefast safirglas. Uret er vandbeskyttet til 10 atm (100 meter) og har dato og ugedag ved kl. 3. Dette er et robust og slående hverdagsur, perfekt til enhver stil!

DKK kr. 1.895,00
SEIKO herreur hvid urskive i stål med lænke, dato + ugedag
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SeikoEAN: 4954628236005 Varenummer (SKU): 1030501730203644 Kategori:

SEIKO herreur hvid urskive i stål med lænke, dato + ugedag

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med SEIKO herreur hvid urskive i stål med lænke, dato + ugedag bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

SEIKO herreur hvid urskive i stål med lænke, dato + ugedag er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller SEIKO herreur hvid urskive i stål med lænke, dato + ugedag får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber SEIKO herreur hvid urskive i stål med lænke, dato + ugedag online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får SEIKO herreur hvid urskive i stål med lænke, dato + ugedag uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx SEIKO herreur hvid urskive i stål med lænke, dato + ugedag. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Seiko

EAN

4954628236005