Seiko herreur i stål med sort nylonrem

Et super flot Seiko herreur i stål. Designet er afsluttet med en lækker sort nylonrem med en lille limegrøn syning tæt på selve urkassen. Uret er udstyret med et safirglas og er vandtæt op til 10atm. Urskiven er sort med et 3D mønster og lysegrå markeringer og visere. Dette er et professionelt udseende og en tidløs elegance, som vil forblive en favorit i mange år.

DKK kr. 1.960,00
Seiko herreur i stål med sort nylonrem
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SeikoEAN: 4954628247094 Varenummer (SKU): 1030501732469853 Kategori:

Seiko herreur i stål med sort nylonrem

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Seiko herreur i stål med sort nylonrem bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Seiko herreur i stål med sort nylonrem er fra mærket mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Seiko herreur i stål med sort nylonrem får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Seiko herreur i stål med sort nylonrem online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Seiko herreur i stål med sort nylonrem uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Seiko herreur i stål med sort nylonrem. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

4954628247094