Seiko herreur i tofarvet stål med lænke

Få et stilfuldt og moderne look med dette Seiko herreur i tofarvet stål med lænke. Urkassen har et hvidt udseende og er let understreget af streger, som angiver tiden. Uret er lavet med et mineralglas, som giver det en god beskyttelse mod vand, og er vandtæt til 5 ATM (50 meter). På klokken 3 er der et let læseligt datofelt, så du kan holde styr på dagen. Dette Seiko herreur vil give et unikt look til enhver herre.

DKK kr. 1.595,00
Seiko herreur i tofarvet stål med lænke
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Seiko
EAN: 4954628238771
Varenummer (SKU): 1030501731242550 Kategori:

Seiko herreur i tofarvet stål med lænke

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Seiko herreur i tofarvet stål med lænke bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Seiko herreur i tofarvet stål med lænke er fra producenten mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Seiko herreur i tofarvet stål med lænke får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Seiko herreur i tofarvet stål med lænke online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Seiko herreur i tofarvet stål med lænke uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Seiko herreur i tofarvet stål med lænke. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Seiko

EAN

4954628238771