SEIKO Presage automatic herreur med lænke

Køb dette flotte Seiko Presage herreur med lænke. Urets urskive, der måler 40 mm, har et flot sort mønster og indeholder både dato og andre funktioner. Uret er vandtæt op til 10 ATM, hvilket betyder, at det kan bære vand tryk op til 100 meter. Det antirefleksive safirglas giver et ekstra element af kvalitet og holdbarhed. Bagsiden er fremstillet af mineralglas, så du kan se det japanske urværk, der driver det. Det er et professionelt ur, der vil supplere din garderobe.

DKK kr. 8.595,00
Seiko Presage Automatic SPB307J1 - Man - 40 mm - Analog - Automatisk - Hardlex Crystal Mineralglas
4.5
DKK kr. 8.600,00
SEIKO Presage automatic herreur med lænke
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SeikoEAN: 4954628246721 Varenummer (SKU): 1030501089006687 Kategori:

SEIKO Presage automatic herreur med lænke

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med SEIKO Presage automatic herreur med lænke bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

SEIKO Presage automatic herreur med lænke er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber SEIKO Presage automatic herreur med lænke får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller SEIKO Presage automatic herreur med lænke online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager SEIKO Presage automatic herreur med lænke uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx SEIKO Presage automatic herreur med lænke. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

4954628246721