Seiko Presage Automatic med stållænke og sort urskive

Denne flotte herreur fra Seikos Presage-kollektion er lavet i stål med en sort urskive og beigefarvede lumen på viserne. Uret drives af et automatisk urværk, som har en gangreserve på hele 41 timer, når det er fuldt opladet. Dette Seiko-ur har et klassisk, professionelt udseende og er vandtæt for at beskytte dit ur mod uvejr. Bær dit ur med stil med det komfortable stållænke. Uret er perfekt til daglig brug.

DKK kr. 4.995,00
Seiko Presage Automatic med stållænke og sort urskive
5
DKK kr. 5.195,00
Seiko Presage Automatic SSA449J1
4.5
DKK kr. 5.246,00
Seiko - Presage Automatik
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SeikoEAN: 4954628245809 Varenummer (SKU): 1030500630639752 Kategori:

Seiko Presage Automatic med stållænke og sort urskive

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Seiko Presage Automatic med stållænke og sort urskive bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Seiko Presage Automatic med stållænke og sort urskive er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Seiko Presage Automatic med stållænke og sort urskive får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Seiko Presage Automatic med stållænke og sort urskive online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Seiko Presage Automatic med stållænke og sort urskive uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Seiko Presage Automatic med stållænke og sort urskive. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

4954628245809