Tilbud

SEIKO Presage Premium herreur hvid med lænke, automatic

Med Seiko Presage Premium herreur får du et flot og tidløst ur i stål med lænke. Urets matte hvide urskive på Ø 39 mm er forsynet med dato og ridsefast antirefleks safirglas. Det er vandbeskyttet til op til 10 atm (100 meter) og er udstyret med et mineralglas bagpå. Dette japanske herreur er udstyret med et pålideligt automatisk værk og vil være et stilsikkert og æstetisk bælte til enhver lejlighed.

DKK kr. 7.438,00
kr. 9.917,00
SEIKO UR - SPB165J1
3.5
DKK kr. 7.750,00
kr. 7.750,00
Seiko Presage Automatic Ur Fra Seiko SPB165J1
DKK kr. 7.795,00
Seiko Presage Automatic SPB165J1 - Man - 39 mm - Analog - Automatisk - Safirglas
4.5
DKK kr. 7.795,00
SEIKO Presage Premium herreur hvid med lænke, automatic
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SeikoEAN: 4954628235275 Varenummer (SKU): 1030501086848289 Kategori:

SEIKO Presage Premium herreur hvid med lænke, automatic

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med SEIKO Presage Premium herreur hvid med lænke, automatic bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

SEIKO Presage Premium herreur hvid med lænke, automatic er fra producenten mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber SEIKO Presage Premium herreur hvid med lænke, automatic får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller SEIKO Presage Premium herreur hvid med lænke, automatic online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager SEIKO Presage Premium herreur hvid med lænke, automatic uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx SEIKO Presage Premium herreur hvid med lænke, automatic. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

4954628235275