Seiko Prospex Solar chronograph ur med sort/blå skive

Seiko Prospex Solar dykkerur er det perfekte valg for professionelle der ønsker et solidt og stilfuldt ur. Det er udstyret med en flot sort/blå urskive med chronograph og har en diameter på Ø 39 mm. Den matbørstede lænke er komfortabel at bære, og skruekronen, datovisning, envejsdrejekrans og ridsefast safirglas sikrer, at det altid er korrekt indstillet og klar til brug. Vandbeskyttelsen er på 10ATM (100 meter), så du kan bruge det i vandet uden at bekymre dig. Dette ur er det perfekte kombination af funktion og stil.

DKK kr. 5.295,00
Seiko Prospex Solar chronograph ur med sort/blå skive
5
DKK kr. 5.295,00
Seiko Prospex Speedtimer Solar SSC819P1
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SeikoEAN: 4954628244529 Varenummer (SKU): 1030500713546609 Kategori:

Seiko Prospex Solar chronograph ur med sort/blå skive

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Seiko Prospex Solar chronograph ur med sort/blå skive bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Seiko Prospex Solar chronograph ur med sort/blå skive er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Seiko Prospex Solar chronograph ur med sort/blå skive får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Seiko Prospex Solar chronograph ur med sort/blå skive online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Seiko Prospex Solar chronograph ur med sort/blå skive uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Seiko Prospex Solar chronograph ur med sort/blå skive. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

4954628244529