SEIKO Vægur med hvid ramme, glidende sekundeviser, Ø 30

Giv dit hjem et smukt og klassisk touch med det nye SEIKO Vægur med hvid ramme og glidende sekundeviser. Uret har en flot Ø 30,3 cm ramme, der gør det perfekt til enhver stil af indretning. Urets glidende sekundviser gør det lettere at holde styr på tiden. Den sorte tal viser styrke og charme, og den hvide ramme skaber et smukt kontrast. Dette vægur vil være det perfekte tilføjelse til enhver stue eller kontor.

DKK kr. 498,00
SEIKO Vægur med hvid ramme, glidende sekundeviser, Ø 30
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SeikoEAN: 4517228836527 Varenummer (SKU): 1030500820651243 Kategori:

SEIKO Vægur med hvid ramme, glidende sekundeviser, Ø 30

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med SEIKO Vægur med hvid ramme, glidende sekundeviser, Ø 30 bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

SEIKO Vægur med hvid ramme, glidende sekundeviser, Ø 30 er fra mærket mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du køber SEIKO Vægur med hvid ramme, glidende sekundeviser, Ø 30 får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller SEIKO Vægur med hvid ramme, glidende sekundeviser, Ø 30 online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager SEIKO Vægur med hvid ramme, glidende sekundeviser, Ø 30 uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx SEIKO Vægur med hvid ramme, glidende sekundeviser, Ø 30. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

4517228836527