SEIKO Vækkeur, guld med alarm, snooze og lys

Med SEIKO Vækkeur i guld med sort skive, får du et elegant ur, der har alt hvad du har brug for. Uret er 9,5 x 17,8 x 11 cm med LumiBrite, klokke alarm og volumekontrol. Derudover har uret et quartz urværk, et lys og glidende sekundviser. Snoozefunktionen gør det nemt at trykke på knappen og få ekstra tid til at stå op. Med SEIKO Vækkeur i guld, går du aldrig glip af et møde igen. Seiko-uret er designet til at holde i mange år og vil give dig et stilfuldt touch ved dit soveværelse.

SEIKO Vækkeur, guld med alarm, snooze og lys
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Seiko
EAN: 4517228835995
Varenummer (SKU): 1030500206089191 Kategori:

SEIKO Vækkeur, guld med alarm, snooze og lys

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med SEIKO Vækkeur, guld med alarm, snooze og lys bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

SEIKO Vækkeur, guld med alarm, snooze og lys er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber SEIKO Vækkeur, guld med alarm, snooze og lys får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller SEIKO Vækkeur, guld med alarm, snooze og lys online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får SEIKO Vækkeur, guld med alarm, snooze og lys uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx SEIKO Vækkeur, guld med alarm, snooze og lys. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Seiko

EAN

4517228835995