SEIKO Vækkeur med glidende sekundviser, bip-alarm med snooze og lys

Uret SEIKO Vækkeur med glidende sekundviser, bip-alarm med snooze og lys er et professionelt lille sort firkantet Seiko ur med en størrelse på 10,5 x 10,4 x 6,8 cm. Det har glidende sekundeviser, en bip-alarm med snooze funktion samt lys. Nummereringen og viserne er forsynet med LumiBrite/selvlysende, så uret let kan ses i mørke. Dette kvalitetsure vil være et perfekt supplement til enhver dagligdag.

SEIKO Vækkeur med glidende sekundviser, bip-alarm med snooze og lys
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Seiko
EAN: 4517228821714
Varenummer (SKU): 1030500206086026 Kategori:

SEIKO Vækkeur med glidende sekundviser, bip-alarm med snooze og lys

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med SEIKO Vækkeur med glidende sekundviser, bip-alarm med snooze og lys bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

SEIKO Vækkeur med glidende sekundviser, bip-alarm med snooze og lys er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller SEIKO Vækkeur med glidende sekundviser, bip-alarm med snooze og lys får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber SEIKO Vækkeur med glidende sekundviser, bip-alarm med snooze og lys online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får SEIKO Vækkeur med glidende sekundviser, bip-alarm med snooze og lys uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx SEIKO Vækkeur med glidende sekundviser, bip-alarm med snooze og lys. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

4517228821714