Tilbud

Shine Str. 50 Sterling Sølv Ring fra Pernille Corydon med Blå Topas

DKK kr. 260,00
kr. 400,00
Pernille Corydon Shine Blå Ring Topaz Sølv (50 sølv)
4.5
DKK kr. 280,00
kr. 400,00
Shine Str. 50 Sterling Sølv Ring fra Pernille Corydon med Blå Topas
3
DKK kr. 280,00
kr. 400,00
Shine Str. 50 Sterling Sølv Ring fra Pernille Corydon med Blå Topas
5
DKK kr. 280,00
kr. 400,00
Pernille Corydon Shine Str. 50 Sterling Sølv Ring med Blå Topas
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980044759 Varenummer (SKU): 7498001460186229 Kategori:

Shine Str. 50 Sterling Sølv Ring fra Pernille Corydon med Blå Topas

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Shine Str. 50 Sterling Sølv Ring fra Pernille Corydon med Blå Topas bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Shine Str. 50 Sterling Sølv Ring fra Pernille Corydon med Blå Topas er fra mærket mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Shine Str. 50 Sterling Sølv Ring fra Pernille Corydon med Blå Topas får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Shine Str. 50 Sterling Sølv Ring fra Pernille Corydon med Blå Topas online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Shine Str. 50 Sterling Sølv Ring fra Pernille Corydon med Blå Topas uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Shine Str. 50 Sterling Sølv Ring fra Pernille Corydon med Blå Topas. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711980044759