Tilbud

Siersbøl – 14 kt guld Ørestikker med 3 diamanter på i alt 0,02 ct.

Det er et flot par ørestikker fra Siersbøl, som er lavet af 14 karat guld og har tre små diamanter på i alt 0,02 ct. W/SI. De er smukt indfattet i en lidt buet række, der ser charmerende ud på øret. Dette er et par ørestikker, som du kan bære hver dag eller på specielle lejligheder, og som vil få dig til at se fantastisk ud. Med dette ønsker Siersbøl at bringe elegance og skønhed til din garderobe.

DKK kr. 2.695,00
kr. 2.995,00
Siersbøl - 14 kt guld Ørestikker med 3 diamanter på i alt 0,02 ct.
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008380609 Varenummer (SKU): 6942300024413430 Kategori:

Siersbøl – 14 kt guld Ørestikker med 3 diamanter på i alt 0,02 ct.

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – 14 kt guld Ørestikker med 3 diamanter på i alt 0,02 ct. bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Siersbøl – 14 kt guld Ørestikker med 3 diamanter på i alt 0,02 ct. er fra producenten , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Siersbøl – 14 kt guld Ørestikker med 3 diamanter på i alt 0,02 ct. får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Siersbøl – 14 kt guld Ørestikker med 3 diamanter på i alt 0,02 ct. online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Siersbøl – 14 kt guld Ørestikker med 3 diamanter på i alt 0,02 ct. uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Siersbøl – 14 kt guld Ørestikker med 3 diamanter på i alt 0,02 ct.. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008380609