Tilbud

Siersbøl – 14 kt. guld ring med rubin

And in English language Dansk: Nyd den klassiske skønhed fra Siersbøl med denne 14 kt guldring med rubin. Den røde sten er indfaset i 4 fatninger, der holder den fast. Denne smukke ring er perfekt som en gave til Valentines Day, Mors Dag eller studenten. Engelsk: Capture the classic beauty of Siersbøl with this 14 kt gold ring with a ruby. The red stone is set in 4 prongs, keeping it securely in place. This beautiful ring is the perfect gift for Valentine’s Day, Mother’s Day or graduation.

DKK kr. 5.395,00
kr. 5.995,00
Siersbøl - 14 kt. guld ring med rubin
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008172082 Varenummer (SKU): 6942300856816941 Kategori:

Siersbøl – 14 kt. guld ring med rubin

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – 14 kt. guld ring med rubin bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Siersbøl – 14 kt. guld ring med rubin er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Siersbøl – 14 kt. guld ring med rubin får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Siersbøl – 14 kt. guld ring med rubin online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Siersbøl – 14 kt. guld ring med rubin uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Siersbøl – 14 kt. guld ring med rubin. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008172082