Tilbud

Siersbøl – 14 kt hvidguld Ørestikker med cirkel m. i alt 0.06ct.

Få et elegant look med Siersbøl’s smukke 14 kt hvidguld ørestikker. De klassiske cirkler har en diameter på 7 mm og er smykket med 0.06ctW/SI brillanter, der skaber et nutidigt og sofistikeret look. Disse ørestikker er skabt til at understrege dit look med en diskret elegance og et strejf af luksus. Den klassiske og fine udførelse gør disse ørestikker til et must-have for enhver, der ønsker et subtilt touch af luksus og charme.

DKK kr. 2.965,00
kr. 3.295,00
Siersbøl - 14 kt hvidguld Ørestikker med cirkel m. i alt 0.06ct.
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008383044 Varenummer (SKU): 6942301907911055 Kategori:

Siersbøl – 14 kt hvidguld Ørestikker med cirkel m. i alt 0.06ct.

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – 14 kt hvidguld Ørestikker med cirkel m. i alt 0.06ct. bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Siersbøl – 14 kt hvidguld Ørestikker med cirkel m. i alt 0.06ct. er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Siersbøl – 14 kt hvidguld Ørestikker med cirkel m. i alt 0.06ct. får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Siersbøl – 14 kt hvidguld Ørestikker med cirkel m. i alt 0.06ct. online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Siersbøl – 14 kt hvidguld Ørestikker med cirkel m. i alt 0.06ct. uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Siersbøl – 14 kt hvidguld Ørestikker med cirkel m. i alt 0.06ct.. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Siersbøl

EAN

5711008383044