Tilbud

SIERSBØL 14 kt. Kongekrone vedhæng 7 mm

Giv dit barn eller børnepige et kongeligt touch med dette vedhæng fra Siersbøl. Et vedhæng lavet af 14 karat guld, med glatte konturer og fint detaljeret. Vedhænget måler 6, mm i højden og 7,2 mm i bredden. For at fuldende looket kan du tage et kig på vores udvalg af halskæder, der passer til vedhænget. Giv din kære et stilfuldt og tidløst accessoire med dette vedhæng fra Siersbøl.

DKK kr. 1.395,00
kr. 1.550,00
SIERSBØL 14 kt. Kongekrone vedhæng 7 mm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008251916 Varenummer (SKU): 6942300912265904 Kategori:

SIERSBØL 14 kt. Kongekrone vedhæng 7 mm

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med SIERSBØL 14 kt. Kongekrone vedhæng 7 mm bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

SIERSBØL 14 kt. Kongekrone vedhæng 7 mm er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber SIERSBØL 14 kt. Kongekrone vedhæng 7 mm får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller SIERSBØL 14 kt. Kongekrone vedhæng 7 mm online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får SIERSBØL 14 kt. Kongekrone vedhæng 7 mm uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx SIERSBØL 14 kt. Kongekrone vedhæng 7 mm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008251916