Tilbud

Siersbøl – 14kt. guld hjerte med diamant i alt 0,010 ct.

Opdag det feminine og elegante hjerte vedhæng fra Siersbøl. Designet er fremstillet i 14 karat guld med en forgyldt kæde. Det eksklusive hjerte er pyntet med 5 diamanter i alt 0,010 ct. Siersbøl er underbrand til det danske smykkehus Nordahl Andersen, og står for smykker kreeret med respekt for design, håndværk og kvalitet. Dette smukke hjerte vedhæng, vil være et personligt touch til enhver stil.

DKK kr. 1.525,00
kr. 1.695,00
Siersbøl - 14kt. guld hjerte med diamant i alt 0,010 ct.
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008397126 Varenummer (SKU): 6942300990658208 Kategori:

Siersbøl – 14kt. guld hjerte med diamant i alt 0,010 ct.

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – 14kt. guld hjerte med diamant i alt 0,010 ct. bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Siersbøl – 14kt. guld hjerte med diamant i alt 0,010 ct. er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Siersbøl – 14kt. guld hjerte med diamant i alt 0,010 ct. får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Siersbøl – 14kt. guld hjerte med diamant i alt 0,010 ct. online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Siersbøl – 14kt. guld hjerte med diamant i alt 0,010 ct. uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Siersbøl – 14kt. guld hjerte med diamant i alt 0,010 ct.. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008397126