Tilbud

Siersbøl – 14kt. Guld hjerte med diamanter på i alt 0,0025 ct

Giv et smukt og feminint udtryk med denne 14 karat guld halskæde fra Siersbøl. Halskæden har en forgyldt kæde og et hjerte-vedhæng pyntet med en lille, 0,025ct diamant. En smuk og enkel halskæde, der fremhæver din personlighed uden at være overdrevent. Siersbøl er et sub-brand under det danske smykkehus Nordahl Andersen, som er kendt for deres smukke designs, håndværk og kvalitet. Det er den perfekte gave til en kvinde, der ønsker at udtrykke sin femininitet.

Siersbøl - 14kt. Guld hjerte med diamanter på i alt 0,0025 ct
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Siersbøl
EAN: 5711008172204
Varenummer (SKU): 6942300221219177 Kategori:

Siersbøl – 14kt. Guld hjerte med diamanter på i alt 0,0025 ct

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – 14kt. Guld hjerte med diamanter på i alt 0,0025 ct bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Siersbøl – 14kt. Guld hjerte med diamanter på i alt 0,0025 ct er fra producenten mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Siersbøl – 14kt. Guld hjerte med diamanter på i alt 0,0025 ct får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Siersbøl – 14kt. Guld hjerte med diamanter på i alt 0,0025 ct online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Siersbøl – 14kt. Guld hjerte med diamanter på i alt 0,0025 ct uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Siersbøl – 14kt. Guld hjerte med diamanter på i alt 0,0025 ct. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008172204