Tilbud

Siersbøl – 14kt. guld perle vedhæng incl. kæde

Fremhæv din halskæde med dette smukke 14kt. guldperle vedhæng inkl. kæde fra Siersbøl. Vedhænget er udsmykket med to dobbelt hjerter og de fineste klare diamanter. Leveres med en 45 cm. kæde i forgyldt sølv, der vil tilføje et elegant look til din halskæde. Siersbøl er et underbrand af det danske smykkehus Nordahl Andersen og smykkerne er skabt med stor respekt for design, håndværk og kvalitetsmaterialer.

DKK kr. 1.125,00
kr. 1.250,00
Siersbøl - 14kt. guld perle vedhæng incl. kæde
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008162267 Varenummer (SKU): 6942301978575611 Kategori:

Siersbøl – 14kt. guld perle vedhæng incl. kæde

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – 14kt. guld perle vedhæng incl. kæde bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Siersbøl – 14kt. guld perle vedhæng incl. kæde er fra producenten mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Siersbøl – 14kt. guld perle vedhæng incl. kæde får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Siersbøl – 14kt. guld perle vedhæng incl. kæde online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Siersbøl – 14kt. guld perle vedhæng incl. kæde uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Siersbøl – 14kt. guld perle vedhæng incl. kæde. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008162267