Tilbud

Siersbøl – 14kt. guldhjerte 0,09ct diamanter med forgyldt kæde

Få et smukt minne med dette elegante Hjerte vedhæng fra Siersbøl. Det er fremstillet af 14 karat guld og er smykket med 0,09 carat diamanter, der stråler så smukt. Kæden der følger med er forgyldt sølv og er uundværlig for at fuldende dette smykkes smukke look. Dette er det perfekte smykke, hvis du ønsker at give en speciel person et smukt og klassisk minne. Giv det som en gave til en, du holder af og vær sikker på, at det vil glæde dem hver dag.

DKK kr. 3.595,50
kr. 3.995,00
Siersbøl - 14kt. guldhjerte 0,09ct diamanter med forgyldt kæde
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008351289 Varenummer (SKU): 6942301840292248 Kategori:

Siersbøl – 14kt. guldhjerte 0,09ct diamanter med forgyldt kæde

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – 14kt. guldhjerte 0,09ct diamanter med forgyldt kæde bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Siersbøl – 14kt. guldhjerte 0,09ct diamanter med forgyldt kæde er fra mærket mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Siersbøl – 14kt. guldhjerte 0,09ct diamanter med forgyldt kæde får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Siersbøl – 14kt. guldhjerte 0,09ct diamanter med forgyldt kæde online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Siersbøl – 14kt. guldhjerte 0,09ct diamanter med forgyldt kæde uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Siersbøl – 14kt. guldhjerte 0,09ct diamanter med forgyldt kæde. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008351289