Tilbud

Siersbøl – 14kt. hvg. guld øreringe 0,03ct W/si

Få et smukt og elegant look med disse 14 karat hvidguld øreringe fra Siersbøl. De har en diamant på 0,03 ct W/SI, der er indfattet af hvidguld og har en størrelse på 6,9×7,3mm. De er det perfekte valg, hvis du vil have et lille touch af glamour til dit look. Bær dem for sig selv eller kombiner dem med andre smukke ørestikker for at skabe et stilfuldt finish. Med disse øreringe fra Siersbøl vil du altid se fantastisk ud.

DKK kr. 2.515,50
kr. 2.795,00
Siersbøl - 14kt. hvg. guld øreringe 0,03ct W/si
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008263766 Varenummer (SKU): 6942301605021870 Kategori:

Siersbøl – 14kt. hvg. guld øreringe 0,03ct W/si

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – 14kt. hvg. guld øreringe 0,03ct W/si bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Siersbøl – 14kt. hvg. guld øreringe 0,03ct W/si er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Siersbøl – 14kt. hvg. guld øreringe 0,03ct W/si får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Siersbøl – 14kt. hvg. guld øreringe 0,03ct W/si online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Siersbøl – 14kt. hvg. guld øreringe 0,03ct W/si uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Siersbøl – 14kt. hvg. guld øreringe 0,03ct W/si. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008263766