Tilbud

Siersbøl – 14kt. hvidgulds hjerte 0,09ct diamanter m sølv kæde

Dette utrolig smukke smykke fra Siersbøl’s sommer-kollektion er helt sikkert en favorit! Det 14kt. hvidguldshjerte er pyntet med en 0,09ct. diamant, hvilket gør det til et elegant og klassisk smykke. Det kommer med en sølvkæde, som er smykke i perfekt tone. Dette smykke vil uden tvivl gøre et indtryk på enhver!

DKK kr. 3.595,50
kr. 3.995,00
Siersbøl - 14kt. hvidgulds hjerte 0,09ct diamanter m sølv kæde
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008351296 Varenummer (SKU): 6942301879427641 Kategori:

Siersbøl – 14kt. hvidgulds hjerte 0,09ct diamanter m sølv kæde

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – 14kt. hvidgulds hjerte 0,09ct diamanter m sølv kæde bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Siersbøl – 14kt. hvidgulds hjerte 0,09ct diamanter m sølv kæde er fra mærket mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Siersbøl – 14kt. hvidgulds hjerte 0,09ct diamanter m sølv kæde får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Siersbøl – 14kt. hvidgulds hjerte 0,09ct diamanter m sølv kæde online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Siersbøl – 14kt. hvidgulds hjerte 0,09ct diamanter m sølv kæde uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Siersbøl – 14kt. hvidgulds hjerte 0,09ct diamanter m sølv kæde. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008351296