Tilbud

Siersbøl – 8-14. kt. guld bi-color ørestikker med knude

Trendy smykke design. Med disse smukke ørestikker fra Siersbøl kan du nyde et unikt bi-color design, der skiller sig ud fra det traditionelle. De er udført i 8-14 karat guld og fremstillet til at standse alle i deres spor. Udført med en interessant knude design, der giver disse ørestikker et sofistikeret præg, er disse ørestikker det perfekte valg for enhver lejlighed. Siersbøl’s 8-14. kt. guld bi-color ørestikker med knude giver dig et elegant look, der kan bæres til enhver fest eller begivenhed.

DKK kr. 1.165,00
kr. 1.295,00
Siersbøl - 8-14. kt. guld bi-color ørestikker med knude
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Siersbøl
EAN: 5711008106582
Varenummer (SKU): 6942301000373985 Kategori:

Siersbøl – 8-14. kt. guld bi-color ørestikker med knude

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – 8-14. kt. guld bi-color ørestikker med knude bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Siersbøl – 8-14. kt. guld bi-color ørestikker med knude er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Siersbøl – 8-14. kt. guld bi-color ørestikker med knude får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Siersbøl – 8-14. kt. guld bi-color ørestikker med knude online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Siersbøl – 8-14. kt. guld bi-color ørestikker med knude uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Siersbøl – 8-14. kt. guld bi-color ørestikker med knude. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008106582