Tilbud

Siersbøl – 8-14kt. Guld creoler Ø14

Smukke og elegante guld creoler øreringe fra Siersbøl! Med disse øreringe er du sikker på at gå aldrig galt i byen. De er både funky og chunky – og uanset om du ønsker at bruge dem som enkel look eller som en del af et tonstærkt udtryk, så kommer du aldrig til at fortryde dit køb af disse 8-14 karat guldcreoler fra Siersbøl med en diameter på 14 mm.

DKK kr. 1.345,00
kr. 1.495,00
Siersbøl - Guld creoler Ø14 i 8kt. guld
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008274137 Varenummer (SKU): 6942301122955092 Kategori:

Siersbøl – 8-14kt. Guld creoler Ø14

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – 8-14kt. Guld creoler Ø14 bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Siersbøl – 8-14kt. Guld creoler Ø14 er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Siersbøl – 8-14kt. Guld creoler Ø14 får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Siersbøl – 8-14kt. Guld creoler Ø14 online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Siersbøl – 8-14kt. Guld creoler Ø14 uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Siersbøl – 8-14kt. Guld creoler Ø14. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008274137