Tilbud

Siersbøl – 8 karat guld ørestik med zirkonia i 3,5 mm.

Smukke og klassiske ørestikker i 8 karat guld fra Siersbøl. Disse smukke hængsler er smykket med zirkonia sten og har en bredde på 3,5 mm. Uanset om det er til hverdag eller fest, vil disse ørestikker tilføje et elegant og klassisk look til ethvert outfit. Siersbøl er et underbrand til det danske smykkehus Nordahl Andersen.

DKK kr. 675,00
kr. 750,00
Siersbøl - 8 karat guld ørestik med zirkonia i 3,5 mm.
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008167668 Varenummer (SKU): 6942301652136752 Kategori:

Siersbøl – 8 karat guld ørestik med zirkonia i 3,5 mm.

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – 8 karat guld ørestik med zirkonia i 3,5 mm. bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Siersbøl – 8 karat guld ørestik med zirkonia i 3,5 mm. er fra producenten mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Siersbøl – 8 karat guld ørestik med zirkonia i 3,5 mm. får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Siersbøl – 8 karat guld ørestik med zirkonia i 3,5 mm. online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Siersbøl – 8 karat guld ørestik med zirkonia i 3,5 mm. uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Siersbøl – 8 karat guld ørestik med zirkonia i 3,5 mm.. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008167668