Tilbud

Siersbøl – 8 karat guld ring i roset m. zirkonia

Med Siersbøl 8 karat guldring er den perfekte gave til at fejre et øjeblik. Den elegante og romantiske design vil helt sikkert vække beundring hos alle, der ser det. Ringen er lavet af 8 karat guld, fyldt med hvide kubisk zirkonia ædelsten. Slutproduktet er en smuk, shinny og meget lovende cirkelformet ring. Bær den med stolthed og enhver begivenhed vil blive endnu mere speciel.

DKK kr. 1.615,00
kr. 1.795,00
Siersbøl - 8 karat guld ring i roset m. zirkonia
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008382818 Varenummer (SKU): 6942300747354541 Kategori:

Siersbøl – 8 karat guld ring i roset m. zirkonia

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – 8 karat guld ring i roset m. zirkonia bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Siersbøl – 8 karat guld ring i roset m. zirkonia er fra producenten , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Siersbøl – 8 karat guld ring i roset m. zirkonia får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Siersbøl – 8 karat guld ring i roset m. zirkonia online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Siersbøl – 8 karat guld ring i roset m. zirkonia uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Siersbøl – 8 karat guld ring i roset m. zirkonia. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008382818