Tilbud

Siersbøl – 8 karat guld ring m. zirkonia

En ultra feminin Siersbøl-ring i 8 karat guld med hvide zirkonia. Ringen er smykket med et skinnende mønster af zirkoniaer, der giver et eksklusivt og sofistikeret udtryk. Materiale: 8 karat guld Sten: Hvide zirkonia Lødighedsstempel: 333

DKK kr. 2.965,50
kr. 3.295,00
Siersbøl - 8 karat guld ring m. zirkonia
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008104304 Varenummer (SKU): 6942301290239181 Kategori:

Siersbøl – 8 karat guld ring m. zirkonia

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – 8 karat guld ring m. zirkonia bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Siersbøl – 8 karat guld ring m. zirkonia er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Siersbøl – 8 karat guld ring m. zirkonia får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Siersbøl – 8 karat guld ring m. zirkonia online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Siersbøl – 8 karat guld ring m. zirkonia uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Siersbøl – 8 karat guld ring m. zirkonia. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008104304