Tilbud

SIERSBØL 8 kt. 8kt. guldvedhæng roset m. rubin og cz inkl. kæde

Med SIERSBØL’s 8 kt. guld halskæde med vedhæng er du sikret et smukt og eksklusivt udseende. Halskæden er lavet af 8 karat guld og har et smukt vedhæng i form af en roset med en syntetisk rubin og klare zirkoner. Den medfølgende kæde af fint guld giver halskæden det perfekte finish. Med disse halskæde og vedhæng vil du helt sikkert skille dig ud fra mængden og sørge for at du får et smukt og eksklusivt look. SIERSBØL’s 8 karat guld halskæde med vedhæng er det perfekte valg til enhver lejlighed.

DKK kr. 930,00
kr. 1.095,00
SIERSBØL 8 kt. 8kt. guldvedhæng roset m. rubin og cz inkl. kæde
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Siersbøl
EAN: 5711008341716
Varenummer (SKU): 6942301721838552 Kategori:

SIERSBØL 8 kt. 8kt. guldvedhæng roset m. rubin og cz inkl. kæde

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med SIERSBØL 8 kt. 8kt. guldvedhæng roset m. rubin og cz inkl. kæde bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

SIERSBØL 8 kt. 8kt. guldvedhæng roset m. rubin og cz inkl. kæde er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du køber SIERSBØL 8 kt. 8kt. guldvedhæng roset m. rubin og cz inkl. kæde får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller SIERSBØL 8 kt. 8kt. guldvedhæng roset m. rubin og cz inkl. kæde online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får SIERSBØL 8 kt. 8kt. guldvedhæng roset m. rubin og cz inkl. kæde uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx SIERSBØL 8 kt. 8kt. guldvedhæng roset m. rubin og cz inkl. kæde. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008341716