Tilbud

SIERSBØL 8 kt. 8kt. guldvedhæng roset m/synt. rubin og cz inkl. fg kæde

Med SIERSBØL’s 8 kt. guld halskæde med vedhæng er du sikret et smukt og eksklusivt udseende. Halskæden er lavet af 8 karat guld og har et smukt vedhæng i form af en roset med en syntetisk rubin og klare zirkoner. Den medfølgende kæde af fint guld giver halskæden det perfekte finish. Med disse halskæde og vedhæng vil du helt sikkert skille dig ud fra mængden og sørge for at du får et smukt og eksklusivt look. SIERSBØL’s 8 karat guld halskæde med vedhæng er det perfekte valg til enhver lejlighed.

DKK kr. 985,00
kr. 1.095,00
SIERSBØL 8 kt. 8kt. guldvedhæng roset m/synt. rubin og cz inkl. fg kæde
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008341716 Varenummer (SKU): 6942301721838552 Kategori:

SIERSBØL 8 kt. 8kt. guldvedhæng roset m/synt. rubin og cz inkl. fg kæde

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med SIERSBØL 8 kt. 8kt. guldvedhæng roset m/synt. rubin og cz inkl. fg kæde bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

SIERSBØL 8 kt. 8kt. guldvedhæng roset m/synt. rubin og cz inkl. fg kæde er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller SIERSBØL 8 kt. 8kt. guldvedhæng roset m/synt. rubin og cz inkl. fg kæde får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber SIERSBØL 8 kt. 8kt. guldvedhæng roset m/synt. rubin og cz inkl. fg kæde online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager SIERSBØL 8 kt. 8kt. guldvedhæng roset m/synt. rubin og cz inkl. fg kæde uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx SIERSBØL 8 kt. 8kt. guldvedhæng roset m/synt. rubin og cz inkl. fg kæde. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008341716