Tilbud

SIERSBØL 8 kt. 8kt. guldvedhæng roset m/synt. safir og cz inkl. fg kæde

Halskæde i 8kt guld fra SIERSBØL med et smukt vedhæng formet i den klassiske roset. Vedhænget er omkranset af en smuk blå safir samt klare zirkoner. Komplet med en kæde i 8kt guld, så du kan bære denne smukke halskæde med stil. Der findes matchende øreringe, så du kan skabe et komplet look. Er du på udkig efter et professionelt og smukt vedhæng med kæde, kan dette produkt fra SIERSBØL være et godt valg.

DKK kr. 876,00
kr. 876,00
Nordahl Andersen 8 Karat Guld Vedhæng fra 283052SS3
DKK kr. 985,00
kr. 1.095,00
SIERSBØL 8 kt. 8kt. guldvedhæng roset m/synt. safir og cz inkl. fg kæde
5
DKK kr. 1.095,00
8 Karat Guld Vedhæng fra Nordahl Andersen 283052SS3
3
DKK kr. 1.095,00
8 Karat Guld Vedhæng fra Nordahl Andersen 283052SS3
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008341709 Varenummer (SKU): 6942301723024473 Kategori:

SIERSBØL 8 kt. 8kt. guldvedhæng roset m/synt. safir og cz inkl. fg kæde

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med SIERSBØL 8 kt. 8kt. guldvedhæng roset m/synt. safir og cz inkl. fg kæde bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

SIERSBØL 8 kt. 8kt. guldvedhæng roset m/synt. safir og cz inkl. fg kæde er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller SIERSBØL 8 kt. 8kt. guldvedhæng roset m/synt. safir og cz inkl. fg kæde får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber SIERSBØL 8 kt. 8kt. guldvedhæng roset m/synt. safir og cz inkl. fg kæde online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager SIERSBØL 8 kt. 8kt. guldvedhæng roset m/synt. safir og cz inkl. fg kæde uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx SIERSBØL 8 kt. 8kt. guldvedhæng roset m/synt. safir og cz inkl. fg kæde. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008341709