Tilbud

Siersbøl – 8 kt. Guld hjerte ørestikker m pavé fatning

Giv et smukt og personligt touch til enhver stil med disse smukke Siersbøl 8 kt. guld hjerte ørestikker med pavé fatning. Ørestikkerne er skabt i 8 karat guld og dekoreret med glitrende zirkonia sten, som skaber et flot skær i solen. Disse øreringe er den perfekte kombination af subtilitet og glamour. De er velegnede til enhver lejlighed, så du kan se stilfuld ud og føle dig godt tilpas. Disse øreringe matcher perfekt med en matchende halskæde, så du kan skabe et komplet look. Vare nr.: 382 103CZ3

Hjerte 8 Karat Guld Ørestikker fra Nordahl Andersen
Nordahl Andersen Hjerte Ørestikker i 8 Karat Guld
Siersbøl - 8 kt. Guld hjerte ørestikker m pavé fatning
5
Nordahl Andersen Hjerte 8 Karat Guld Ørestikker 382103CZ3
3
Nordahl Andersen Hjerte Ørestikker i 8 Karat Guld
5
Nordahl Andersen Hjerte 8 Karat Guld Ørestikker 382103CZ3
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Siersbøl
EAN: 5711008249609
Varenummer (SKU): 6942300355836476 Kategori:

Siersbøl – 8 kt. Guld hjerte ørestikker m pavé fatning

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – 8 kt. Guld hjerte ørestikker m pavé fatning bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Siersbøl – 8 kt. Guld hjerte ørestikker m pavé fatning er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Siersbøl – 8 kt. Guld hjerte ørestikker m pavé fatning får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Siersbøl – 8 kt. Guld hjerte ørestikker m pavé fatning online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Siersbøl – 8 kt. Guld hjerte ørestikker m pavé fatning uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Siersbøl – 8 kt. Guld hjerte ørestikker m pavé fatning. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008249609