Tilbud

Siersbøl – 8 kt guld ørehængere i spiral

Øreringene vil gøre ethvert outfit bedre, hvad enten du bruger dem i et afslappet look eller et mere dressy look. Dette par øreringe vil være et smukt supplement til ethvert outfit og vil bidrage til et ekstra touch af luksus. De er behagelige og lette at have på, og deres elegante design vil gøre dem til en værdsat del af din accessoriesamling.

DKK kr. 956,00
kr. 1.195,00
Spiral 8 Karat Guld Ørehængere fra Nordahl Andersen
3
DKK kr. 956,00
kr. 1.195,00
Spiral 8 Karat Guld Ørehængere fra Nordahl Andersen
4.5
DKK kr. 1.165,00
kr. 1.295,00
Siersbøl - 8 kt guld ørehængere i spiral
5
DKK kr. 1.195,00
Nordahl Andersen Spiral Ørehængere i 8 Karat Guld
5
DKK kr. 1.195,00
kr. 1.195,00
Nordahl Andersen Spiral 8 Karat Guld Ørehængere
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008388230 Varenummer (SKU): 6942300105654157 Kategori:

Siersbøl – 8 kt guld ørehængere i spiral

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – 8 kt guld ørehængere i spiral bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Siersbøl – 8 kt guld ørehængere i spiral er fra producenten mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Siersbøl – 8 kt guld ørehængere i spiral får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Siersbøl – 8 kt guld ørehængere i spiral online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Siersbøl – 8 kt guld ørehængere i spiral uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Siersbøl – 8 kt guld ørehængere i spiral. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008388230