Tilbud

Siersbøl – 8 kt guld ørehængere med zirkonia

Siersbøl har skabt disse smukke 8 karat guld øreringe med små zirkoniaer. Øreringene er designet som to blad der ligger ind over hinanden, og fremhæver hinanden smukt. Disse smykker er lavet af Siersbøl med stor nøjagtighed og kvalitet og med fokus på eksklusivitet.

DKK kr. 2.245,00
kr. 2.495,00
Siersbøl - 8 kt guld ørehængere med zirkonia
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008388247 Varenummer (SKU): 6942300106840078 Kategori:

Siersbøl – 8 kt guld ørehængere med zirkonia

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – 8 kt guld ørehængere med zirkonia bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Siersbøl – 8 kt guld ørehængere med zirkonia er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Siersbøl – 8 kt guld ørehængere med zirkonia får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Siersbøl – 8 kt guld ørehængere med zirkonia online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Siersbøl – 8 kt guld ørehængere med zirkonia uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Siersbøl – 8 kt guld ørehængere med zirkonia. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008388247