Tilbud

Siersbøl – 8 kt Guld øreringe m. klare zirkoner

Nyd et smukt og elegant look med disse 8kt. guld øreringe ‘Siersbøl’ fra Nordahl Jewellery. Disse øreringe er udformet som livets træ og er udsmykket med småklare zirkoner, der tilføjer et feminint og professionelt udtryk. De har en højde på 9 mm og en bredde på 8 mm, og de er det perfekte tilbehør til alle slags looks. Med dette par øreringe vil du kunne skabe et sofistikeret og moderne look, der vil øge din stil.

DKK kr. 985,00
kr. 1.095,00
Siersbøl - 8 kt Guld øreringe m. klare zirkoner
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008347541 Varenummer (SKU): 6942302101339917 Kategori:

Siersbøl – 8 kt Guld øreringe m. klare zirkoner

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – 8 kt Guld øreringe m. klare zirkoner bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Siersbøl – 8 kt Guld øreringe m. klare zirkoner er fra mærket mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Siersbøl – 8 kt Guld øreringe m. klare zirkoner får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Siersbøl – 8 kt Guld øreringe m. klare zirkoner online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Siersbøl – 8 kt Guld øreringe m. klare zirkoner uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Siersbøl – 8 kt Guld øreringe m. klare zirkoner. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008347541