Tilbud

Siersbøl – 8 kt guld øreringe med kæder og ferskvandsperler

Tag et kig på disse smukke øreringe fra Siersbøl. De er lavet af 8 karat guld og har kæder og ferskvandsperler. Øreringene måler 48 mm i længden og er prydet med fire ferskvandsperler, der sidder for enden af hver af kæderne. De klassiske øreringe har fået en moderne makeover, der gør dem tidssvarende. Nyd den høje kvalitet, som disse 8 karat guld øreringe er lavet af, og få en øjeblikkelig opdatering af dit look.

DKK kr. 2.065,00
kr. 2.295,00
Siersbøl - 8 kt guld øreringe med kæder og ferskvandsperler
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008444509 Varenummer (SKU): 6942300913049353 Kategori:

Siersbøl – 8 kt guld øreringe med kæder og ferskvandsperler

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – 8 kt guld øreringe med kæder og ferskvandsperler bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Siersbøl – 8 kt guld øreringe med kæder og ferskvandsperler er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Siersbøl – 8 kt guld øreringe med kæder og ferskvandsperler får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Siersbøl – 8 kt guld øreringe med kæder og ferskvandsperler online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Siersbøl – 8 kt guld øreringe med kæder og ferskvandsperler uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Siersbøl – 8 kt guld øreringe med kæder og ferskvandsperler. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008444509