Tilbud

Siersbøl – 8 kt guld øreringe med kæder

En elegant og unik ørering fra Siersbøl, lavet i 8 karat guld. De har to kæder, hvorfra der hænger et blad fra hver. Disse smukke smykker fra Siersbøl er uundværlige i enhver garderobe og er af virkelig høj kvalitet. Disse øreringe vil give et touch af elegance og sofistikation til ethvert look.

DKK kr. 1.165,00
kr. 1.295,00
Siersbøl - 8 kt guld øreringe med kæder
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008363695 Varenummer (SKU): 6942300405715395 Kategori:

Siersbøl – 8 kt guld øreringe med kæder

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – 8 kt guld øreringe med kæder bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Siersbøl – 8 kt guld øreringe med kæder er fra mærket mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Siersbøl – 8 kt guld øreringe med kæder får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Siersbøl – 8 kt guld øreringe med kæder online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Siersbøl – 8 kt guld øreringe med kæder uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Siersbøl – 8 kt guld øreringe med kæder. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008363695