Tilbud

Siersbøl – 8 kt. Guld ørestikker med hjerte og zirkoner

Få en smuk og luksuriøs finish til dit look med disse 8 karat guld ørestikker fra Siersbøl. Disse ørestikker har et klassisk hjerteformet design, der er pyntet med kubiske zirkoner, der stråler og skinner. Ørestikkerne er 7,5 cm i diameter og er derfor perfekte til at bære hver dag. Siersbøl smykker er altid lavet af høj kvalitet, så du kan være sikker på at nyde disse smukke ørestikker i mange år frem!

DKK kr. 985,50
kr. 1.095,00
Siersbøl - 8 kt. Guld ørestikker med hjerte og zirkoner
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008173522 Varenummer (SKU): 6942300585095302 Kategori:

Siersbøl – 8 kt. Guld ørestikker med hjerte og zirkoner

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – 8 kt. Guld ørestikker med hjerte og zirkoner bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Siersbøl – 8 kt. Guld ørestikker med hjerte og zirkoner er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Siersbøl – 8 kt. Guld ørestikker med hjerte og zirkoner får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Siersbøl – 8 kt. Guld ørestikker med hjerte og zirkoner online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Siersbøl – 8 kt. Guld ørestikker med hjerte og zirkoner uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Siersbøl – 8 kt. Guld ørestikker med hjerte og zirkoner. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008173522