Tilbud

Siersbøl – 8 kt. Guld ørestikker med kubisk zirkonia**

Fremstillet i 8 karat guld, er disse elegante Siersbøl ørestikker med kubisk zirkonia en delikat tilføjelse til enhver garderobe. De små bladformede ørestikker er perfekte til enhver lejlighed, og de flotte zirkonia sten skaber et flot skær, når de reflekteres af solen. Der er også en matchende halskæde ledsagende ørestikkerne. Mål: 9mm i højden. Varenummer: 355 002CZ3.

Siersbøl - 8 kt. Guld ørestikker med kubisk zirkonia**
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Siersbøl
EAN: 5711008353672
Varenummer (SKU): 6942301277178551 Kategori:

Siersbøl – 8 kt. Guld ørestikker med kubisk zirkonia**

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – 8 kt. Guld ørestikker med kubisk zirkonia** bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Siersbøl – 8 kt. Guld ørestikker med kubisk zirkonia** er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Siersbøl – 8 kt. Guld ørestikker med kubisk zirkonia** får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Siersbøl – 8 kt. Guld ørestikker med kubisk zirkonia** online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Siersbøl – 8 kt. Guld ørestikker med kubisk zirkonia** uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Siersbøl – 8 kt. Guld ørestikker med kubisk zirkonia**. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Siersbøl

EAN

5711008353672