Tilbud

Siersbøl – 8 kt guld Ørestikker med perler

Pift dit look med disse elegante ørestikker i 8 kt guld fra Siersbøl. Perlerne på ørestikkerne gør dem enkle og sofistikerede, og giver et smukt og klassisk look. Siersbøl har specialiseret sig i smykker siden 1940′ erne og er kendte for deres høje kvalitet og smukke detaljer. Disse ørestikker er det perfekte tilbehør til enhver lejlighed.

DKK kr. 985,00
kr. 1.095,00
Siersbøl - 8 kt guld Ørestikker med perler
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008381927 Varenummer (SKU): 6942300873913960 Kategori:

Siersbøl – 8 kt guld Ørestikker med perler

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – 8 kt guld Ørestikker med perler bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Siersbøl – 8 kt guld Ørestikker med perler er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Siersbøl – 8 kt guld Ørestikker med perler får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Siersbøl – 8 kt guld Ørestikker med perler online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Siersbøl – 8 kt guld Ørestikker med perler uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Siersbøl – 8 kt guld Ørestikker med perler. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008381927