Tilbud

Siersbøl – 8 kt. Guld ørestikker med uendelighedstegn og zirkon

Siersbøl – 8kt Guld ørestikker med uendelighedstegn og zirkon. Nyd det elegante udtryk med disse øreringe, som er fremstillet i 8 karat guld. Uendelighedstegnet, der er pyntet med zirkonia, giver øreringene en unik touch. De buede former gør dette smykke til et æstetisk stykke smykker. Der er også en matchende halskæde, som vil komplimentere ørestikkerne. Vare nr.: 383 006CZ3. Find det perfekte tilbehør til dit outfit med Siersbøl – 8kt Guld ørestikker med uendelighedstegn og zirkon.

DKK kr. 1.215,00
kr. 1.350,00
Siersbøl - 8 kt. Guld ørestikker med uendelighedstegn og zirkon
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008173553 Varenummer (SKU): 6942301531790591 Kategori:

Siersbøl – 8 kt. Guld ørestikker med uendelighedstegn og zirkon

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – 8 kt. Guld ørestikker med uendelighedstegn og zirkon bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Siersbøl – 8 kt. Guld ørestikker med uendelighedstegn og zirkon er fra mærket , som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Siersbøl – 8 kt. Guld ørestikker med uendelighedstegn og zirkon får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Siersbøl – 8 kt. Guld ørestikker med uendelighedstegn og zirkon online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Siersbøl – 8 kt. Guld ørestikker med uendelighedstegn og zirkon uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Siersbøl – 8 kt. Guld ørestikker med uendelighedstegn og zirkon. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008173553