Tilbud

Siersbøl – 8 kt guld perleøreringe med kæder

Opgrader dit smykkesamling med disse elegante Siersbøl 8 kt guld perleøreringe med kæder. Disse perleøreringe er lavet af ægte 8 karat guld og har en moderne twist på det klassiske design. Med 4 perler på hver ørekæde og en størrelse på 5,5 mm, vil disse øreringe tilføje et sofistikeret touch til enhver outfit. Siersbøl er et underbrand til det anerkendte danske smykkehus, No, hvilket sikrer kvalitet og stil.

DKK kr. 1.435,00
kr. 1.595,00
Siersbøl - 8 kt guld perleøreringe med kæder
5
DKK kr. 1.595,00
Nordahl Andersen Ørehængere i 8 Karat Guld med Ferskvandsperler
3
DKK kr. 1.595,00
Nordahl Andersen 8 Karat Guld Ørehængere med Ferskvandsperler
5
DKK kr. 1.595,00
Nordahl Andersen 8 Karat Guld Ørehængere med Ferskvandsperler
4.5
DKK kr. 1.595,00
kr. 1.595,00
Nordahl Andersen 8 Karat Guld Ørehængere med Ferskvandsperler
DKK kr. 1.595,00
kr. 1.595,00
Nordahl Andersen 8 Karat Guld Ørehængere med Ferskvandsperler
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008449184 Varenummer (SKU): 6942300916607116 Kategori:

Siersbøl – 8 kt guld perleøreringe med kæder

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – 8 kt guld perleøreringe med kæder bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Siersbøl – 8 kt guld perleøreringe med kæder er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Siersbøl – 8 kt guld perleøreringe med kæder får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Siersbøl – 8 kt guld perleøreringe med kæder online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Siersbøl – 8 kt guld perleøreringe med kæder uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Siersbøl – 8 kt guld perleøreringe med kæder. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008449184