Tilbud

Siersbøl – 8 kt. guld ring med zirkonia

Denne 8 karat guldring fra Siersbøl er et smukt eksempel på klassisk design. Ringen er udsmykket med en stor solitær zirkon, flankeret af mindre zirkonia på begge sider af ringskinnen.Smukheden komplementeres af de høje krav til kvalitet som Siersbøl sætter for sine smykker. Det er en ring, der vil tjene som et smukt og holdbart minde om kærligheden for mange år frem.

DKK kr. 1.705,00
kr. 1.895,00
Siersbøl - 8 kt. guld ring med zirkonia
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008447067 Varenummer (SKU): 6942300786442039 Kategori:

Siersbøl – 8 kt. guld ring med zirkonia

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – 8 kt. guld ring med zirkonia bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Siersbøl – 8 kt. guld ring med zirkonia er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Siersbøl – 8 kt. guld ring med zirkonia får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Siersbøl – 8 kt. guld ring med zirkonia online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Siersbøl – 8 kt. guld ring med zirkonia uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Siersbøl – 8 kt. guld ring med zirkonia. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008447067